Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Település napok, fesztiválok

2015.11.15

Miért kell innovatívnak lennie rendezvényszervezés során?

Mert a mai dinamikus világban a hagyományok mellett nyitni kell az újdonságok világába.  Egy vibráló, sokszínű településnap melyben a különböző korosztályok, sok féle érdeklődéskörű vendégek korra, nemre való tekintet nélkül meg vannak szólítva egyet jelent a sikeres rendezvénnyel! Legyen kreatív!

A Honvédsuli opciója:

A katona világa mindenki számára érdekes akár szereti akár nem! Ez az a téma, ami kortalan! Megérinti, a résztvevőket lehet nosztalgiából vagy újdonságból, vagy egyszerűen, csak azért mert világunk szerves része, mégis sokan csak a virtuális térből ismerik.  A Honvédsuli opciónak köszönhetően az offline térben is elérhetővé válik, sőt testközelbe kerülnek ezzel a világgal. Mindegy melyik generációról, nemről beszélünk érdeklődést vált ki.

Dinamikus és statikus bemutatóink által megelevenedik a rendezvényen egy házi mozi élmény. Standunk segítségével a lövés élményt, a célzás tudományát, a túlélési fortélyok kipróbálást és még sok minden mást is lehetővé teszünk. További opciók megismeréséhez tervezzen velünk! 

 

A mappában található képek előnézete Település nap