Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Magyar Honvédelem Napja

2020.05.21

Különleges nap van ma a Honvédsuli életében is! Ma van Május 21-e a MAGYAR HONVÉDELEM NAPJA!

 

uj-cikk-ii.jpg

 

Nagyon messzire nyúlik vissza ez a dátum, így honvédelmünk a múltban is keresendő. Ma tisztelgünk a jelen, sőt a történelem magyar honvédői előtt egyaránt. A Honvédsuliban nagyon sok figyelmet fordítunk a katonai erények bemutatására a gyerekek, kadétok számára. Fontos ez a mozzanat a tematikánkban, hiszen az érzelmi nevelés nélkül csak számok maradnak a történelmi tételek, vagy a jelenben kapott tudósítások.

 

uj-cikk-i.jpg

 

Számunkra mindennap a MAGYAR HONVÉDELEM NAPJA. Ezért olyan programokat szervezünk, ahol a múltat testközelből érezhetik a résztvevők, hagyományőrző rendezvények és a hadisírgondozás segítségével. A jelen katonáinak bátorságát, pedig különböző versenyszerű - sportos játékokkal fedezhetik fel a nebulók.

 

montazs.jpg

 

Tevékenyen így adózunk mindennap a honvédelemért, a hazavédőinkért. Az év minden napján azon gondolkodunk, miként tudjuk tudatni, megköszönni Magyarország honvédjeinek a szolgálatát. Olyan akciók szervezése van örökösen szemünk előtt, amit a SZERETET MISSZIÓ keretén belül hajtunk végre, mint például külföldi missziókban lévő katonák karácsonyi ajándék csomagjainak elkészítése gyerekszívvel, amit a parancsnok, elismerése képen fantasztikus figyelmességgel köszönt meg. Továbbá a csapatünnepek alkalmával zsebnaptárak ajándékozásával kedveskedünk, az adott alakulatok katonáinak.

 

uj-cikk-iii.jpg

 

Köszönjük, hogy honvédeink kitartó akarattal évszázadokon keresztül szeretet hazánkat védik, benne szeretteikkel, velünk.

- Honvédsuli -