Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Sport és Hazafiság

A honvédelem nemzeti ügy.  Hazánk védelmi képességéhez szükséges ismereteket többek között a honvédelmi sportokon keresztül sajátíthatják el programjainkon, kontrollált-biztonságos körülmények között a kadétok. A honvédelmi sportok széles választékban nyújtanak lehetőséget a gyerekek ill. minden olyan a rendezvényeinken résztvevő egyének, csoportok számára akik sportolni szeretnének továbbá megismerkedni a Magyar Honvédséggel ill. magával a honvédelmi képességekkel, természetesen mindenkinek életkori sajátosságait figyelembe véve.

Hangsúlyozottan civil szervezetként civil környezetben adunk alternatívát az olyan sportok űzéséhez ami hozzájárul ahhoz, hogy fejlődjön a nemzet önvédelmi képessége. Ezen ismeretek megszerzéséből a közösség sőt maga az egyén is profitálhat.

Kialakul a bajtársias szellem, mely a felelősségvállalás érzését erősíti meg bennük nemcsak egymás iránt, de a honvédelem ügye iránt is. Ez az akart több mint egy híd a társadalom valamint a Honvédség között, esély az egészséges - sportos életmód kialakítására, segítség az y és z generációk offline térben való interakcióik pozitív megéléséhez, ezenkívül egyéb olyan sportágak rendszeres űzéséhez, amit önállóan nagyon sokaknak nem áll módjukban megteremteni. 

Keresd meg a neked való sportot és légy részese Te is a kadétok kalandjainak!

 

Menüpontok